Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.produseartizanale.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

  •  in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de www.euplatesc.ro
  • plata ramburs cash (pe tot teritoriul Romaniei)
  • plata ramburs card (valabil doar in Bucuresti/Ilfov) – Mentionati la „Note comanda” ca doriti plata cu cardul la livrare!

De ce este sigura plata online

– ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar SC CONCEPT TRADING SOLUTIONS SRL nu va avea acces la niciun fel de date personale;

– plata online este sigura deoarece euplatesc.ro asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele din Romania. De asemenea, este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat.

2. Livrarea produselor

SC CONCEPT TRADING SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor.

Produsele comandate prin intermediul website-ului www.produseartizanale.ro se livreaza pe tot teritoriul Romaniei.

Tarifele percepute sunt:

Bucuresti/Ilfov – Taxa de transport 15 lei pentru comenzile mai mici de 150 lei. Comenzile ce depasesc 150 lei au transport gratuit. Livrarea se face cu Fan Courier sau curier intern. Produsele se vor livra in 48h de la confirmarea comenzii.

Restul tarii – Taxa de transport 20 lei pentru comenzile mai mici de 200 lei. Comenzile ce depasesc 200 lei au transport gratuit. Livrarea se face cu Fan Courier. Produsele se vor livra in 72h de la confirmarea comenzii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „NOTE COMANDA” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

SC CONCEPT TRADING SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CONCEPT TRADING SOLUTIONS SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.