Tonic-Blend Kombucha Essential Pomegranate
Tonic-Blend Kombucha Inner Ginger-Lemon
Tonic-Blend Kombucha Raw Apple-Cinnamon
Ulei de floarea soarelui presat la rece
Vinia Traian Cabernet Sauvignon 2017
Cabernet Sauvignon 2017 Vinia Traian (rosu sec)
0,75 l, alc. 13,5% vol.- Apelatie - I.G.P. (Indicatie Geografica Protejata) “Valul lui Traian”, Republica Moldova
- Note de degustare - Buchet dominant de nuanta de ciocolata, lemn de stejar, condimentat. Gust moale, plin si complex cu o culoare rosu inchis. Este un vin gratios ce a fost maturat in butoaie din lemn de stejar american.
- Recomandari - Se combina cu preparate barbeque, branzeturi, charcuterie, terine, vanat, vita.
- Temperatura de servire - Cea mai buna temperatura de servire +15°C.
Vinia Traian Merlot 2018
Merlot 2018 Vinia Traian (rosé sec)
0,75 l, alc. 14,5% vol.- Apelatie - I.G.P. (Indicatie Geografica Protejata) “Valul lui Traian”, Republica Moldova
- Note de degustare - Buchet dominant de ierburi picante, mure, afine, si visine. Aroma bogata, profunda cu note usoare si delicate de fructre de padure. Culoare roz pal.
- Recomandari - Se combina bine cu preparate din carne alba de pasare, peste si crustacee.
- Temperatura de servire - Cea mai buna temperatura de servire este considerata a fi de +11°C.
Vinia Traian Sauvignon 2017
Sauvignon 2017 Vinia Traian (alb sec)
0,75 l, alc. 13% vol.- Apelatie - I.G.P. (Indicatie Geografica Protejata) “Valul lui Traian”, Republica Moldova
- Note de degustare - Buchet intens cu nuante de piper verde. Gust usor racoritor “de vara”, cu o aciditate placuta, cu note de mar verde, cu o culoare pai deschisa, cu o nunanta verzuie placuta. Un vin gratios ce a fost maturat in butoaie din lemn de stejar timp de 6 luni.
- Recomandari - Se consuma ca aperitiv. Se combina bine cu brinzeturi moi, peste, fructe de mare, precum si bucate preparate in sos cremos.
- Temperatura de servire - Cea mai buna temperatura de servire este de +12°C.
Zacusca de galbiori 200g
Zacusca naturala de galbiori cu ulei presat la rece, la loc de lemne - "Mica Ilinca"
Cei mai gustosi galbiori intr-o zacusca irezistibila, pentru toti gurmanzii.Ingrediente: galbiori, gogosari, ceapa, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Zacusca de ghebe 200g
Zacusca naturala de ghebe cu ulei presat la rece, la loc de lemne - "Mica Ilinca"
Poate una din cele mai bune conserve pentru iarna.Ingrediente: ghebe, gogosari, ceapa, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Zacusca de hribi 200g
Zacusca naturala de hribi cu ulei presat la rece, la loc de lemne - "Mica Ilinca"
Zacusca facuta ca la mama acasa.Ingrediente: hribi, gogosari, ceapa, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Zacusca de hribi cu trufe
Boletus Gourmet - Zacusca de hribi cu trufe - "Mica Ilinca"
Un preparat gustos si rafinat ce iti va delecta papilele gustative!Ingrediente: hribi, gogosari, ardei capia, ceapa, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin, trufe.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Zacusca de rascovi 200g
Zacusca naturala de rascovi cu ulei presat la rece, la loc de lemne - "Mica Ilinca"
Zacusca de rascovi, o delicatesa ce iti lasa gura apa!Ingrediente: rascovi, gogosari, ardei kapia, ceapa, ulei de floarea soarelui, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari