Dulceata de ardei iuti
Ingrediente: ardei iuti, ardei capia, zahar, otet, sare.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de aronia BIO 220g
Ingrediente:aronia BIO 70%, zahar de cocos BIO 30%.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de ceapa 220g
Ingrediente: ceapa rosie, zahar, ulei, otet, vin, sare, condimente.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de cirese amare
Ingrediente: cirese amare 70%, zahar 30%, poate contine samburi.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de mure 220g
Ingrediente: mure 70%, zahar 30%.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de mure BIO
Ingrediente: mure BIO 80%, zahar de cocos BIO 20%.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de nuci verzi 220g
Ingrediente: nuci verzi 50%, zahar 50%.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de soc 220g
Ingrediente: soc 70%, zahar 30%.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de visine 220g
Ingrediente: visine 70%, zahar 30%, poate contine samburi.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Dulceata de zmeura 220g
Ingrediente: zmeura 70%, zahar 30%.
Recomandari: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare si inghet. Temperatura recomandata de pastrare 5-20 grade Celsius. A se consuma pana la data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in 10 zile.
- fara conservanti
- fara E-uri
- fara coloranti
- fara aditivi alimentari
Egreta Aligote
- Apelatie - DOC - Sarica Niculitel
- Note de degustare - Arome de flori de camp cu un gust fin si vioi.
- Recomandari - Se asociaza foarte bine cu carnea de pasare, gaina sau pui, fiarte si chiar rumenite la cuptor, pestele din toate speciile, icrele, pastele cu sosuri usoare.
- Temperatura de servire - 12-14°C.
Egreta Chardonnay (demisec)
- Apelatie - DOC - Sarica Niculitel
- Note de degustare - Un vin alb, demisec, elegant, catifelat si amplu, cu note florale si un post-gust pronutat.
- Recomandari - Se asociaza foarte bine cu o gama larga de preparate culinare, cu branzeturi maturate dure si semidure, fructe de mare si peste, precum si cu preparate din carne de pui.
- Temperatura de servire - 8-10°C.