INFORMATII UTILE

Cele mai frecvente intrebari:

Produsele comandate prin intermediul website-ului www.produseartizanale.ro se livreaza pe tot teritoriul Romaniei.

Tarifele percepute sunt:

Bucuresti/Ilfov – Taxa de transport 15 lei pentru comenzile mai mici de 150 lei. Comenzile ce depasesc 150 lei au transport gratuit. Livrarea se face cu Fan Courier sau curier intern. Produsele se vor livra in 48h de la confirmarea comenzii.

Restul tarii – Taxa de transport 20 lei pentru comenzile mai mici de 200 lei. Comenzile ce depasesc 200 lei au transport gratuit. Livrarea se face cu Fan Courier. Produsele se vor livra in 72h de la confirmarea comenzii.

Fotografiile afisate pe acest website reflecta o prezentare generala a produselor oferite. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si reprezinta proprietatea exclusiva SC CONCEPT TRADING SOLUTIONS SRL in calitate de beneficiar si sunt protejate sub incidenta Legii Nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturi conexe.

Suntem in permanenta in legatura cu producatorii nostri artizanali, motiv pentru care toate produsele afisate sunt disponibile in stoc.

Adaugi produsele dorite in cos. Finalizezi comanda si te autentifici in contul tau, daca nu esti deja autentificat. Selectezi metoda de plata dorita. Bifezi acceptarea termenilor si conditiilor www.produseartizanale.ro. Selectezi butonul ”Trimite comanda”.

Plata produselor comandate de pe site-ul www.produseartizanale.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

  •  in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de www.euplatesc.ro
  • plata ramburs cash (pe tot teritoriul Romaniei)
  • plata ramburs card (valabil doar in Bucuresti/Ilfov) – Mentionati la „Note comanda” ca doriti plata cu cardul la livrare!

Se pot comanda produsele noastre atat online, cat si telefonic la nr +40752.55.55.77, de luni pana vineri, intre orele 8:00 – 17:00.

Produsele comandate pe www.produseartizanale.ro nu sunt returnabile. Continutul coletului se verifica in prezenta livratorului (curierului) in momentul predarii acestuia.

Informatii despre noi:

Ne puteti contacta

CONCEPT TRADING SOLUTIONS SRL
CUI RO 40212088 J40/16928/2018
Sos. Stefan cel Mare 25, Sector 2, Bucuresti